Byggefirma med maler i særklasse

Maler med suveræne penselstrøg

Maler med suveræne penselstrøg

Vi udfører alle former for malerarbejde i forbindelse med renoveringer af huse og lejligheder. Vi tager os af hele entreprisen.

Få en maler i særklasse

Med ND Gruppen på holdet er du sikret en suveræn maler, når vi laver en totalrenovering, ombygning eller anden opgave for dig. Vi elsker alt malerarbejde, så du vil opleve, at vi altid går til en maleropgave med højt humør og dygtighed.

Vi servicerer kunder på hele Sjælland lige fra Roskilde til Ballerup til København. Vi kører gerne den ekstra mil for at tilfredsstille vores kunder, da vi lever af tilfredse kunder. Vi afleverer altid til den aftalte tid, og rydder op efter os. Som professionel maler har vi nemlig respekt for vores kunders tid og hjem.

Har du brug for en maler?

Kontakt os gerne nu, så vi kan starte processen med at give dine vægge nyt liv. Vores tager en uforpligtende dialog med dig, så vi kan finde den rette løsning. Vi kan kontaktes på telefon 30 20 92 81 eller kontakt@ndgruppen.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Fra gamle til glatte vægge

I mange ældre lejligheder og huse støder man ofte på savsmuldstapet. Der er dog flere og flere, der ønsker at få glatte vægge. ND Totalbyg kan omdanne dine gamle vægge til glatte og ensartede vægge med fuldspartel og filt.

Om opgaven er lille eller stor har ingen betydning for ND Gruppen. Det er nemlig ikke størrelsen af opgaven, der er gældende, men derimod den forskel, som vi kan skabe for vores kunder. Vi tilbyder kvalitets malerarbejde og professionelle malerløsninger. Vores maler laver altid en løsning i samarbejde med dig. Der tages udgangspunkt i dine ønsker og vores maler vejleder dig i, hvad der er den rigtige løsning.

Vores maler udfører

  • Fuldspartel og filt
  • Indvendigt malerarbejde
  • Udvendigt malerarbejde
  • Opsætning og renovering
  • Vedligeholdelse
  • Facade
  • Forsikringsskader