Vi kan realisere din drøm

Nyt badeværelse i flot kvalitet

Nyt badeværelse i flot kvalitet

Vi er specialister i badeværelser. Få din drøm opfyldt med os på holdet.

Skal du have nyt badeværelse?

Hvis du skal have lavet nyt badeværelse, kan ND Gruppen være løsningen for dig. Vi har speciale i badeværelser, som er en af vores spidskompetencer, og derfor er du i gode hænder hos os. Vores murere leverer nyt badeværelse af høj kvalitet, hvor du er garanteret et resultat, der lever op til dine ønsker og behov. Vi lytter altid til vores kunders ønsker, hvor vi bidrager med vores høje faglighed samt ekspertise i badeværelsesrenovering. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og glade for resultatet.

Et nyt badeværelse kan give mange fordele. Ældre badeværelser bruger ofte betydeligt mere vand og energi, hvorfor du kan spare op til flere tusinde kroner ved at få et nyt badeværelse. Ved hver opgave bruger vi vores faglighed til at skabe det bedst mulige resultat, hvor energioptimeringen er i fokus, da det gavner både vores kunder og miljøet.

God pris på Vola armaturer

Hvis du lader os lave dit badeværelse, kan vi garantere en god pris på en samlet løsning med VOLA elementer i hele badeværelset. Dette kommer vi nærmere ind på, når vi er i gang med at udvælge produkter og materialer til dit kommende drømmebadeværelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Renovering af badeværelse

Hos ND Gruppen kan vi også klare renovering og reparationer af dit badeværelse. Hvis du ikke er ude i et helt nyt badeværelse, kan vi også klare de små optimeringer. Vi har stor faglig viden, som vi tager med os i alle vores opgaver. Alle opgaver, små som store, er velkomne hos os. Hos os er der ingen problemer – kun løsninger.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Fjernelse af gamle gulv
  • Isolering af gulve
  • Støbning af gulve
  • Etablering af vand- eller el-gulvvarme
  • Opmuring af brusekabiner
  • Indmuring af badekar
  • Lægning af fliser på gulve og vægge samt reparation

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt badeværelse eller blot renovering, så kontakt os på telefon 30 20 92 81, e-mail kontakt@ndgruppen.dk eller ved at bruge kontaktformularen herunder. Så giver vi et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Vi arbejder på hele Sjælland – hvor vi er vante i København, Roskilde og Ballerup.

Vores tømrer udfører